Alles is BALANS
 

Hi!!!

Tof dat je komt spieken op mijn site! Want tja, hoe heeft ze dat nou gedaan? Ruim 40 kilo afvallen? Welke wonderpil heeft ze gebruikt? (ha! Bestond die maar hè) zullen de foto’s bewerkt zijn? Eet ze nog wel eens chocolade dan of mag ze alleen maar een blaadje sla?

109 vs 63 Kilo
Mijn bedrijf is mijn verhaal

Alle vragen waar je nu mee zit, had ik ook! In het jaar dat ik 30 werd, dacht ik; oké, nu is het echt KLAAR met het overgewicht! Bah wat voelde ik mij niet fijn! Dus stap voor stap verdiepen in voeding en sport. Was het makkelijk? Nee niet echt, het werd steeds makkelijker, maar wel 200% waard! Het kost wel wat aan tijd, maar dat ben JIJ toch ook waard? En ik weet zeker, als IK het kan, kan JIJ het zeker ook!

Hoe? De basis is: “Alles is Balans”.

  • Voeding (want wat eet je nu ECHT?)
  • Bewegen (want wat beweeg je nu ECHT?)
  • Mindset (want wat denk je over jezelf ECHT?)

Denk na over bovenstaande vragen, want als je ook echt van die stomme kilo’s af wilt en je eindelijk weer lekker in je vel wilt gaan zitten, gaan we er samen mee aan de slag!

Neem contact met mij op over je twijfels, ik weet zeker dat je denkt dat jij het niet kan want/omdat/ondanks....... stop nou maar met je smoesjes, ik weet zeker dat je een glimlach op je gezicht krijgt van mijn antwoorden in wat er WEL mogelijk is!

Ben je er echt klaar voor? Nou kom op dan! Wat heb je te verliezen??

HOE GAAN WE HET DOEN? Lees het hier

 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram