Alles is BALANS
 

Hoe?

Stap voor stap naar een gezondere leefstijl

Jaaa!! Heel goed dat je wilt weten wat er gaat gebeuren.


We gaan samen eerst een intake doen, met o.a. de volgende vragen;

  • Wat zijn je doelen?
  • Hoeveel wil je afvallen?
  • Wat wil je bereiken?
  • Heb je blessures?
  • Wil je alleen begeleiding in sport?
  • Wil je alleen begeleiding in voeding?
  • Als je alleen begeleiding in sport wilt, wat heb je aan sportattributen thuis om mee aan de slag te gaan?
  • En veel meer…..

Om een zo goed mogelijk beeld van jezelf te krijgen ga je je voeding en workout/bewegen bijhouden via een app. Waarom? Dit maakt het echt inzichtelijk wat je precies eet (is het echt zo weinig/veel) en wat je doet (bewegen we wel echt genoeg?). Heel leuk om je progressie mee te meten! Maar soms ook wel confronterend ja (spiegel aan de wand), want je ziet dan ook de punten waar aan gewerkt moet worden. Nee, dit is geen falen, maar leerprocessen. Je leert over jezelf wat je mindset hierin doet en hoe je hierin de andere/betere keuzes kan maken. Kleine aanpassingen die jou gaan helpen naar een fittere jij!

Over de coaching;
Mijn manier van coachen is motiverend en direct (je weet wel, Spaanse temperament). Ik zal je laten inzien hoe je je leefstijl kan aanpassen en daarin stappen kan maken. Ik zal ook zeker eerlijk met je zijn en soms een spiegel voor houden, dus wel de aanpakkers mentaliteit en geen fluwelen handschoenen. Inleven in jouw situatie, want iedereen heeft wel eens iets in zijn leven waar je soms vast kan lopen. Daarin zijn de kleine tips/aanwijzingen om het net even anders aan te pakken een eye-opener.
Je hebt een doel voor ogen, je wilt iets bereiken, daarvoor moet je iets doen maar ook iets laten. Je moet het tenslotte wel zelf doen.

Maar wees niet bang hoor! Ik doe alles met een glimlach!


En wat let je nu nog om een abonnement af te sluiten? Je weet dat je het wilt!

KOM OP! Let’s go!!!

Klik hier voor de mogelijkheden.

                                               

 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram